Law of the Land (2017)

Një polic që po del në pension mëson se djali i tij i paligjshëm është liruar nga burgu. Si detyra e tij e fundit,përpiqet te mbajë nën kontroll situatën por shumë shpejt gjerat i dalin nga kontrolli dhe kthehen ne një situate te dhunshme duke e detyruar te përballet me të shkuarën…

Koha: 86 min