PRISNI 7 SEKONDA

The Four 2

Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme, i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *