Leave No Trace (2018)

Një baba dhe vajza e tij 13 vjeçare bëjnë jetën perfekte në një park të madh në Portland, Oregon, por një gabim i vogël do t’i përmbysë jetët e tyre…

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *