PRISNI 7 SEKONDA

Legion of Brothers

Menjëherë pas sulmit të 9/11, më pak se 100 ushtarë amerikanë u dërguan në një mision të fshehtë për të rrëzuar talibanët. Ajo që ndodh më pas është një pjesë histori origjine lufte dhe tregim paralajmërues, duke hedhur dritë mbi ndikimin e 15 vjet beteje të vazhdueshme.

Koha: 79 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *