Legionnaire

Alain-i është një boksier në 1925-ën në Marsejë, Francë. Kur ai nuk humb me qëllim një ndeshje te trukuar, atij i duhet të largohet pasi rrezikon jetën. Ai bashkohet me Legjionin e Huaj dhe dërgohet në Marok. Ai bën 3 shokë të cilët kujdesen për njëri tjetrin.

Zhanri: AksionAventurëDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 5.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *