The Legions (2019)

Lufta e polakëve gjatë luftës së parë botërore për të fituar pavarsinë e tyre. Dëshira e madhe për liri pas 123 vitesh pushtim nga tre perandori të mëdha të kohës, Rusisë, Gjermanisë dhe Austro-Hungarisë.

Koha: 140 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *