Lego DC Batman: Family Matters (2019)

Dyshimet fillojnë të ngrihen pasi Batman, Batgirl, Robin dhe super-heronjtë e tjerë marrin ftesa të mistershme. Megjithatë, vlerat e familjes duhet të ruhen kur Batmani dhe skuadra e tij takojnë të keqin Kapuç të Kuq, që është fiksuar të shkatërrojë familjen Bat dhe gjithë qytetin Gotam.

Koha: 72 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *