Let Him Go (2020)

Një sherif i dalë në pension dhe gruaja e tij, të pikëlluar për vdekjen e djalit të tyre, nisen në kërkim për të gjetur nipin e tyre të vetëm…

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

anisa

at 10:49 am

shum film i mire