Let the Corpses Tan (2017)

Një hajdut dhe banda e tij përpiqen të fshehin 250 kilogramë shufra ari në një shpellë të shkretuar. Por ndërhyrja e një shkrimtari dhe e dy policëve vënë në provë aleancat e vërteta.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *