Let the Right One In (2008)

Në vitin 1982 në rrethinën e Blackeberg, Stokholm, 12-vjeçari Oskar është një i huaj i vetmuar, i cili ngacmohet në shkollë nga shokët e klasës. Në shtëpi, Oskari ëndërron për hakmarrje kundër treshes dhunuese. Dhe ndërkohë ai fillon të shoqërohet me fqinjën e tij 12-vjeçare, Elin, një vajzë e bukur por e veçantë, e cila shfaqet vetëm natën…

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *