PRISNI 7 SEKONDA

Yakuza: Like a Dragon

Filmi është i bazuar në videolojën me njëjtin emër. Një ish-anëtar i Jakuzave del nga burgu dhe përpiqet që të distancohet nga e kaluara e tij me Jakuzat. Gjatë rrugës ai takon një vajzë të vogël e cila kërkon mamanë e saj, kështu që ai vendos ta ndihmojë vajzën për të gjetur të ëmën e saj, por situata do të përkeqësohet, sepse mamaja e saj gjendet në rezidencën e një bosi famëkeq.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *