Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch (2005)

Lilo dhe Stich rikthehen në një aventurë të re mbi besnikerinë, miqësinë dhe familjen. Me muzikën e mrekullueshme të Elvis Preslit, ndiqni karakteret e parezistueshme në aventurën e tyre më të fundit.

Koha: 68 min