Lino (2017)

Lino punon si argëtues në festat e fëmijëve, por ai nuk duron dot mënyrën sesi fëmijët e trajtojnë atë, duke u tallur me të pasi mban veshur një kostum maceje.  I vendosur për të ndryshuar jetën e tij, ai viziton një magjistar, por magjia nuk funksionon në mënyrën e duhur, dhe zgjohet si një mace e madhe.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *