Little Monsters (2019)

Një muzikant dhe njeri i dështuar, rastësisht, bëhet bashkë me një mësuese dhe një personazh televiziv në një ekskursion argëtues, që shndërrohet në luftë për të shpëtuar nga zombit. A do t’i mbrojnë dot fëmijët e vegjël, duke ua fshehur tmerrin që i rrethon?

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *