Lockout (2012)

Një njeri i dënuar gabimisht për komplot dhe spiunazh kundër SHBA-së, i është ofruar lirimi në këmbim të shpëtimit të vajzës së presidentit nga revolta e një burgu e kontrolluar nga të burgosurit e dhunshëm…

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *