Logan

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan për t’u fshehur nga bota dhe trashëgimia e tij u afrohen fundit, kur një mutante e re mbërrin, e cila ndiqet nga forcat e errëta….

Zhanri: AksionDramëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 137 min

Realizimi:

IMDb: 8.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Hasan

at 12:05 pm

gjithashtu kualiteti eshte me i mir shum