Long Day’s Journey Into Night (2018)

Një histori nga e shkuara nuk është mbyllur asnjëherë. Një burrë kthehet sërish në Guinzhu dhe zbulon gjurmët e një femre misterioze. Ai nis të kujtojë verën që kanë kaluar bashkë 20 vite më parë.

Koha: 138 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *