Long Weekend (2008)

Një çift në krizë shkon në një plazh të virgjër për t’u qetësuar, por për shkak të një sërë kërcënimeve nga mjedisi, situata vetëm përkeqësohet dhe si përfundim mbaron në mënyrë dramatike.

Koha: 88 min