Lottery Ticket

Kur një djalosh i ri nga një lagje e varfër e Amerikës fiton super çmimin e madh të lotarisë, ai fillon të përballet me vështirësitë e të qenit i pasur dhe si ndikon kjo në marrëdhëniet që ke me njerëzit që të rrethojnë.

Zhanri: Komedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 5.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *