PRISNI 7 SEKONDA

Love Is All You Need?

Paragjykime. Të drejtat e njeriut. Bulizëm. “Romeo dhe Zhulieta”. “ Një ëndërr “. Bazuar në filmin me metrazh të shkurtër me të njëjtin emër i cili ka fituar shumë çmime.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *