Love Is Strange (2014)

Pasi Beni dhe Xhorxhi martohen, Xhorxhin e pushojnë nga puna si mësues, duke i detyruar ata që të qëndrojnë me miqtë e tyre larg njëri-tjetrit, ndërkohë që ata shesin shtëpinë e tyre për të gjetur një tjetër më të lirë, një situatë kjo që i peshon shumë të gjithëve atyre që përfshihen.

Koha: 94 min