Love, Simon (2018)

Simon Spajër fsheh një sekret të madh nga familja, miqtë dhe shokët e klasës. Kur sekreti i tij del në shesh, Simoni duhet të përballet me të gjithë dhe të pranojë identitetin e tij.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *