Lovelace

(+18) Historia e Linda Lovelace, e cila është përdorur dhe abuzuar nga industria e pornografisë nën urdhërin e bashkëshortit të saj shtrëngues, para se të merrte kontrollin e jetës së saj.

Zhanri: BiografiDramë

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 93 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *