Ludo (2020)

Nga një video-kasetë porno-je e publikuar në internet, deri tek një valixhe e humbur me para, 4 histori të ndryshme ndërthuren nëpërmjet tekave të fatit, rastësisë, dhe një krimineli të paparashikueshëm…

Koha: 149 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *