PRISNI 7 SEKONDA

L’ultimo paradiso

Gjatë viteve 1950 në “Itali”, një frymë e lirë dhe entuziaste ëndërron dashurinë, drejtësinë dhe një jetë më të mirë, derisa një marrëdhënie e ndaluar të kërcënojë të gjitha ëndrrat e saj – të frymëzuara nga ngjarje të vërteta…

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *