PRISNI 7 SEKONDA

Machete

Pasi i ngrihet kurth dhe tradhtohet nga njeriu që e punësoi për të vrarë një senator Teksan, një ish federal hakmerret brutalisht kundër tij…

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *