PRISNI 7 SEKONDA

Machete Kills

Qeveria e SHBA-ve rekruton Hanxharin për t’u futur në Meksikë dhe të rrëzojë një trafikant armësh që planifikon lëshimin e një arme në hapësirë…

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *