PRISNI 7 SEKONDA

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Luani Aleks, zebra Marti, gjirafa Melman dhe hipopotami Gloria luftojnë ende që të kthehen në shtëpinë e tyre në kopshtin zoologjik në Nju Jork. Natyrisht që edhe mbreti Xhulian, Mori dhe pinguinët do të jenë pjesë e kësaj aventure. Udhëtimi i tyre këtë herë do t’i çojë në Evropë ku do bëjnë zbulimin e radhës: një cirk të rënuar, të cilin do ta ngrenë nga e para për ta përdorur që të përmbushin misionin e tyre.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *