Made In China (2019)

Bashkëpunimi i një tregtari tapetash nepalez me një doktor të vjetër dhe një gjahtar tigrash në Kinë, çoi në prodhimin e një supe magjike që vrau gjeneralin kinez. Ky është misteri që policia po përpiqet të zgjidh dhe që nisi nga ëndrra e një burri ambicioz.

Koha: 128 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *