Madeline’s Madeline (2018)

Projekti më i fundit i drejtorit të teatrit merr një kuptim të veçantë kur aktorja adoleshente Madaline e merr seriozisht performancën e saj. Linjat midis aktrimit dhe realitetit fillojnë të turbullojnë botën e saj të brendshme.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *