Mafia Millionaires (2014)

Ngritja dhe rënia e një klani të Kamorras në Napoli, treguar përmes syve të një krimineli dhe familjes së tij. Dyzet vite të jetës së një njeriu, dyzet vite nga historia e një prej qyteteve më të bukura dhe kontroverse në tokë: Napoli.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *