Magic Arch

Një delfin i vogël me një imagjinatë të fortë, shpëton qytetin e peshqve” nga kërcënimi i ngjalave Morejs dhe arrin të bashkohet me babanë e tij pas zbulimit të harkut magjik…

Zhanri: AnimuarFamiljar

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 82 min

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *