Magic Arch (2020)

Një delfin i vogël me një imagjinatë të fortë, shpëton qytetin e peshqve” nga kërcënimi i ngjalave Morejs dhe arrin të bashkohet me babanë e tij pas zbulimit të harkut magjik…

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *