Magic Mike (2012)

Një striptist mashkull mëson një djalosh të ri se si të festojë, të gjuajë femra dhe të fitojë para të lehta.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *