Make It Happen (2008)

Pasi merr një udhëtim për të përmbushur ëndrrat e saj si kërcimtare, një vajzë e re zbulon një lloj të ri kërcimi që do të provojë të jetë burimi i konfliktit dhe vetë-zbulimit.

Koha: 90 min