Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Malefisent dhe Aurora, vajza që ajo e rriti vetë do të fillojnë të dyshojnë në dashurinë që i mbante së bashku. Ato do të gjenden në situatë të kundërta ku do të duhet të vendosin nëse do të bëjnë aleatë të rinj.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *