Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.

Koha: 148 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *