PRISNI 7 SEKONDA

Marriage Story

Një regjisor dhe gruaja e tij aktore luftojnë për një divorc rraskapitës, i cili i shtyn të kalojnë kufjtë personalë dhe krijues.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *