PRISNI 7 SEKONDA

Martha Marcy May Marlene

E ndjekur nga kujtimet e dhimbshme dhe paranojat në rritje, një grua e dëmtuar lufton të ri-asimilohet me familjen e saj pasi iku nga një kult abuziv.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *