Martin Eden (2019)

Martin Eden është një djalë i ri i varfër dhe punëtor që nis rrugëtimin e tij të dijes për t’u bërë shkrimtar dhe për të marrë një pozicion në elitën shoqërore, por përballet me rrethana të vështira politike, ekonomike dhe sociale.

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *