Mary and the Witch’s Flower (2017)

Meri, një vajzë e zakonshme gjen një lule të magjike dhe udhëton për tek shkolla magjike “Endor College” pa e ditur se mësuesit e kësaj shkolle kan një plan të lig për të.

Koha: 103 min