Mary Poppins Returns (2018)

Dekada pas vizitës së saj origjinale, dadoja magjike kthehet për të ndihmuar përsëri Benksat dhe fëmijët e Majkëllit në këtë periudhë të vështirë të jetës së tyre.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *