PRISNI 7 SEKONDA

Master

Një agjent policie ndjek kryetarin e një kompani koreane që është i përfshirë në mashtrim dhe korrupsion.

Koha: 143 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *