Matchstick Men (2003)

Një artist fobik i mashtrimeve dhe partneri i tij janë në prag të mashtrimit më fitimprurës, kur një vajzë adoleshente hyn papritur në lojën e tyre.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Andi

at 11:06 am

Shum film i bukur bravoo