PRISNI 7 SEKONDA

Maverick

Bret Maverik, në nevojë për para për një garë pokeri, përballet me incidente dhe sfida të ndryshme komike, përfshirë edhe një hajdute magjepsëse.

Koha: 127 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *