Max (2015)

Një qen që ndihmoi marinsat amerikanë në Afganistan, kthehet në Amerikë dhe adoptohet nga familja e mbajtësit të tij, pas pësimit të një përvoje traumatike.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

elion

at 12:14 am

beautiful