Max Steel (2016)

Aventurat e adoleshentit, Maks MekGreth-it dhe shoqëruesit të tij alien, Çelikut, që duhet të mbrehin dhe kombinojnë fuqitë e tyre të reja e të llahtarshme për t’i zhvilluar tek trupi i superheroit që punon me turbo, Maks Çeliku.

Koha: 92 min