PRISNI 7 SEKONDA

Max Winslow and The House of Secrets

Pesë adoleshencë garojnë për të fituar një rezidencë në pronësi të një miliarderi eksentrik. Nata merr një kthesë të errët kur ata mbeten bllokuar dhe detyrohen të përballen kundër një super kompjuteri që del mashtrues.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *