Maya the Bee: The Honey Games (2018)

Maja, bleta e vogël shumë entuziaste, ka vetëm një ëndërr: Të marrë pjesë në Lojërat e Mjaltit. Por, pasi vë në siklet perandoreshën, ajo do të jetë e detyruar të krijojë një skuadër dhe të konkurrojë me një haraç të rëndë: të shpëtojë kosheren e saj. Personazhe nga më gazmoret, në një superproduksion, që do t’u shijojë të gjitha moshave.

Koha: 85 min