Meet Joe Black (1998)

Vdekja, i cili merr formën e një djali të ri, i kërkon një drejtori të medies që të jetë udhërrëfyes për ta mësuar atë rreth jetës në Tokë. Dhe gjatë kësaj kohe, ai bie në dashuri me vajzën e tij.

Koha: 178 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *